CURRICULUM VITAE

Jeroen Goossens

Werkervaring o.a.

  • patissier Huize van Wely te Noordwijk, 1991
  • chef-patissier Pulitzer hotel te Amsterdam, 1991 - 1995
  • chef-patissier Martinair Partyservice te Nieuw Vennep, 1995 - 2001
  • hof-patissier Koningshuis, 1989 - heden
  • chef-patissier op internationale vakbeurzen, Australië, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Mexico, Oostenrijk en Zwitserland

Coaching en begeleiding o.a.

  • Nederlands patisserie team 1998 - 2006
  • Crème de la Crème B.V. te Zoeterwoude, mede oprichter, 2002 - 2010
  • Jeroen Goossens Dutch Pastry te Almere, DGA, 2010 - heden
  • Docent patisserie-opleidingen, 15 jaar, 2007 - 2022
  • Cursus "Pastry The Next Level" patisserie-atelier te Almere, 2022 - heden
  • Australian Pastry Team, Sydney, 2011-2013, winning team Asian Cup 2012
  • Begeleiding van jeugd wereld kampioenschappen Patisserie 2017 - heden

Nationale- en internationale wedstrijden

Bij nationale- en internationale wedstrijden 32 x op het erepodium, o.a.:

  • Dobla Pastry battle award 2018, Horecava in Amsterdam, 1e prijs winnaar
  • Coupe du Monde de la Patisserie, Lyon, 2005, “Best in Icecarving” en 2e prijs overall
  • Culinaire classics, Chicago, 1991, goud
  • IKA te Frankfurt 1992, goud
  • Culinairy Worldcup, Luxemburg, 1998, “Best in Pastry”
  • Ice Top Trophy, Maastricht 1991, 1e prijs
  • Dessert Trofee Horecava Amsterdam, 1988 en 1993, 1e prijs
  • Pièce Montée te York, Engeland, 2006 en 2007, 1e prijs
  • NK icecarving, Arnhem 2009 1e prijs en Heerlen 2015, 1e prijs