Als Hofpatissier weet Jeroen op zeer ervaren en deskundige wijze jullie speciale bruidstaart tot een echt kunstwerk te maken.

Geheel naar de persoonlijke wensen van het bruidspaar worden samen met een weddingplanner door Jeroen in zijn patisserie atelier ideeën besproken voor smaken, vormen, kleuren en de grootte van de taart. Tevens wordt er een voorbeeld tekening gemaakt van de beoogde creatie. Zo kan de luxe bruidstaart bijvoorbeeld van elementen worden voorzien die aansluiten bij de stijl van de bruidsjurk. Er wordt een kosten begroting gemaakt en het bruidspaar komt zo stap voor stap helder tot een definitieve keuze.

Jeroen levert de taart op de huwelijksdag persoonlijk op de trouwlocatie af en hij doet bij voorkeur zelf de presentatie op bord. Soms is de bruidstaart in de plaats van het dessert bij het diner.

Zo levert de bruidstaart een waardevolle bijdrage aan een onvergetelijke dag.


Bekijk alle creaties

Na meer dan 30 jaar ervaring als cuisinier en patissier is Jeroen Goossens sinds 2010 zelfstandig patissier en levert hij met zijn bedrijf Jeroen Goossens Dutch Pastry verschillende diensten en creaties op het gebied van patisserie. Jeroen Goossens Dutch Pastry: voor iedereen die op zoek is naar perfecte patisserie van hoogwaardige kwaliteit, advies, begeleiding of demonstraties.


Lees verder

Over Jeroen

De naam Jeroen Goossens is een begrip in de wereld van de internationale patisserie en horeca. Van professionals tot culi’s: iedereen kent deze patissier par excellence en anders wel zijn zoete verleidingen. Van bijzondere taarten tot kunstige creaties: Jeroen Goossens maakt het allemaal. Hij behoort al jaren tot de wereldtop. En ja, hij is ook de man achter de huwelijkstaart van Willem-Alexander en Maxima.


Lees verder

Patisserie opleidingen en workshops

Jeroen Goossens geeft in zijn eigen atelier in Almere losse patisserie opleidingen en workshops voor kleine groepen van circa 5 personen per les. Deze opleidingen omvatten 1, 2 of 3 dagen waarin u zich kunt bijscholen op die onderdelen die u wenst.

Lees verder

 

Contact

Jeroen Goossens Dutch Pastry
Argonweg 56
1362 AC Almere
Telefoon: 06 14 38 93 31
E-mail: info@jeroengoossensdp.nl

 
 

    Naam

    Telefoon

    E-mailadres

    Bericht