Jeroen Goossens Dutch Pastry

Na meer dan 30 jaar ervaring als cuisinier en patissier is Jeroen Goossens sinds 2010 zelfstandig patissier en levert hij met zijn bedrijf Jeroen Goossens Dutch Pastry verschillende diensten en creaties op het gebied van patisserie. Voor iedereen die op zoek is naar perfecte patisserie van hoogwaardige kwaliteit, advies, begeleiding of demonstraties.

Jeroen Goossens Dutch Pastry is de partij voor maatwerk patisserie en kan in principe elke opdracht verzorgen, zowel voor zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Van ‘gewone’ taart tot spektakelstuk. Voor 1 tot 10.000 personen. Geleverd of op locatie gemaakt. “Ik probeer de wensen van de opdrachtgever zo optimaal mogelijk te vertalen in een vorm en smaak: het is maatwerk. Samen kom je zo tot ideeën over wat past bij de opdracht, de gelegenheid en hoe dat eruit gaat zien. Wat is de perfecte patisserie voor dat moment? De eisen die je bijvoorbeeld stelt aan een taart voor je huwelijk zijn nu eenmaal anders dan die voor je verjaardag.” De opdrachtgever is (de) koning.

Voor particulieren

Bruidstaarten, gelegenheidstaarten, desserts, petit gateau, ijs- , suiker- en chocoladesculpturen, workshops en demonstraties.

Voor bedrijven

Bruidstaarten, gelegenheidstaarten, desserts, petit gateau, dessertbuffetten, spektakelstukken van ijs, chocolade en of suiker, productontwikkeling en begeleiding, producten voor vakbladen, demonstraties en workshops. Internationale merken en organisaties zoals Chopard, Nestlé, Swarovski, Uzurii en World Economic Forum weten Jeroen Goossens Dutch Pastry te vinden voor speciale patisserie opdrachten.

Advies en organisatie

Jeroen levert advies over patisserie en organisatie. Ook biedt hij de mogelijkheid om uw patisserie compleet op te zetten en in te richten, zoals hotelpatisserie , catering, productiebedrijven, winkels, ambachtelijke patisseriezaken en patisserieteams voor (inter)nationale wedstrijden.

Demonstraties en workshops

Voor verschillende bedrijven zoals leveranciers, bakkerijen, productiebedrijven en horecazaken, verzorgt Jeroen Goossens op locatie demonstraties op maat, bijvoorbeeld demonstraties ijscarving, chocolade- of suikershowstukken en desserttechnieken. Desgewenst ook in combinatie met een workshop, waarbij de deelnemers zelf aan het werk gaan.

Een selectie uit de opdrachten

Met ster

Ontwikkeling en begeleiding van vele desserts voor sterrenrestaurants.

Koninklijk en hoogwaardig

Bruidstaarten en desserts voor koningshuizen, desserts o.a. voor presidenten George H.W. Bush, Bill Clinton, George W. Bush, Barack Obama en Nelson Mandela.

Groots en bijzonder

8000 desserts op bord voor ABN AMRO, chocoladebeelden voor De Bijenkorf en sculpturen van chocolade op Schiphol, icecarving op culinaire vakbeurzen en bruidstaarten tot 1000 personen.

Productontwikkeling

Opleiding cursus “Pastry The Next Level" patisserie-atelier te Almere, 2022 - heden, en ontwikkeling van desserts voor sterrenrestaurants.