CURRICULUM VITAE
Jeroen Goossens
Werkervaring o.a.
- patissier Huize van Wely te Noordwijk, 1991
- chef-patissier Pulitzer hotel te Amsterdam, 1991-1995
- chef-patissier Martinair Partyservice te Nieuw Vennep, 1995-2001
- hof-patissier Koningshuis, 1989 - heden
- chef-patissier op internationale vakbeurzen, Australië, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Mexico, Oostenrijk en Zwitserland
Coaching en begeleiding o.a.
- Nederlands patisserie team 1998 – 2006
- Crème de la Crème B.V. te Zoeterwoude, mede oprichter, 2002 – 2010
- Jeroen Goossens Dutch Pastry te Almere, DGA, 2010 - heden
- Cursus “Pastry the next level”, docent te Beverwijk, 2012 - heden
- Australian Pastry Team, Sydney, 2011-2013, winning team Asian Cup 2012
- Begeleiding van jeugd wereld kampioenschappen Patisserie 2017 – heden
Nationale- en internationale wedstrijden
Bij nationale- en internationale wedstrijden 32 x op het erepodium, o.a.:
- Dobla Pastry battle award 2018, Horecava in Amsterdam, 1e prijs winnaar
- Coupe du Monde de la Patisserie, Lyon, 2005, “Best in Icecarving” en 2e prijs overall
- Culinaire classics, Chicago, 1991, goud
- IKA te Frankfurt 1992, goud
- Culinairy Worldcup, Luxemburg, 1998, “Best in Pastry”
- Ice Top Trophy, Maastricht 1991, 1e prijs
- Dessert Trofee Horecava Amsterdam, 1988 en 1993, 1e prijs
- Pièce Montée te York, Engeland, 2006 en 2007, 1e prijs
- NK icecarving, Arnhem 2009 1e prijs en Heerlen 2015, 1e prijs

Jeroen Goossens, Master of Pastry