Argonweg 56, 1362 AC Almere
06 14 38 93 31
info@jeroengoossensdp.nl
Home
Creaties
Nieuws
Opleidingen
Over Jeroen
Contact
✕
Overzicht creaties
Bruidstaarten
Bruidstaart
Bruidstaart
Bruidstaart
Bruidstaart
Bruidstaart
Bruidstaart
Bruidstaart
Bruidstaart
Bruidstaart
Bruidstaart
Bruidstaart
High-end bruidstaart voor 450 personen
Huwelijks taart limoen en bloedsinaasappel
Huwelijks taart met frivolités
Desserts
80 desserts in de vorm van koffiemolen, tiramisu in de lade
Abricot flambé anis
Asian rising sun
Balance Cointreau
Balance de Noël
Bombe aux pommes vertes croustiant beurre salé
Bombe enrober chocolat croustiant
Bombe noir avocat
Cerise surprise
Charlotte mare de bois
Chocolade kandelaar
Cocktail au fruit
Coeur framboise
Crème Elisée
Dessert Coupe du Monde 2003
Dessert Coupe du Monde Lyon
Dessert for two Culinary World Cup
Dessert Forêt Noir
Dessert in hoefijzervorm van aardbeien, yoghurt en dragon
Dessert trofee 1993
Dessert van pannacotta met hibiscus
Doopdessert “Royale”
Empileur d’Automne
Empileur tropic
Flamenco dessert van sangria ijs en compote van bloedsinaasappel
Green tea bowl
Griotte au chocolat Manjari
Honig noten dessert met citrus biscuit herfstblad en nougat ijs
Horloge dessert met amandel & perzik compote
Huwelijksdessert
Jaune d’oeuf
Kersen dessert “hemel op aarde” met likeur en specerijen
Kompas van kalamansi crémeux en Beierse crème en citroen sablé
Macadamia renversée
Mandarijn schil met granité en gemarineerde mandarijn
Mille feuille fruit rouge Hibiscus
Mille feuille van karamel en appel
Nagano 1998 skating rink
Paddenstoel doorsnede
Pannacotta pistache
Parfait d’orange
Pêche au four et glace pistache
Poire fourrée
Pomme de verre
Pommes brulées
Reis door de wereld
Roos aardbei limoen ijs (met chocolade vlinder)
Roos van biet en mascarpone met saus van limoen en lychee
Savarin d’orange
Serie van 760 decoraties met vlinders
Suiker geblazen perzik
Swarovski degustation
Tarte noix garniture vin rouge
Terrine glace mangue mascarpone
Tinto de verano
Trinitario chocolade ijsparfait in cacaoboon met krokant en warme hazelnoot saus
Tronc d’arbre
Warme eclair met banaan en pecannoot en chocolade
Warme soufflé van bosvruchten en hibiscussaus
Wentelteefjes met rijstebrij
World Economic Forum
Frivolités
3 soorten frivolités: boomstam, mandarijn, charlotte
Blad van oublie
Bonbon “disk”
Bonbon varieté
Bonbons van 3 soorten appeltjes
Citrus reticulata Pastry Battle 2018
Culinary World Cup
Dessert empileur au noix
Frambozen bombe en rich fruit cake
Frivolité glacé
Groentenkistje gemaakt van chocolade
Herfst frivolités in chocolade boomschors
Internationale Kochkunst Ausstellung Frankfurt 1992
Primus Amygdalus Pastry Battle 2018
Vanille planifolia Pastry Battle 2018
IJsbeelden
Coupe du Monde 2005
IJsbeeld Verstegen
Leviatan NK Icecarving 2009
Ocean secrets NK Icecarving
Showstukken
After dinner sugar piece
American eagle tijdens chocolade opleiding
Bloembouquet van suiker
Caribou
Coupe du Monde 2001
Coupe du Monde 2009
Decorstuk Tijger
Hollands Glorie van suiker ereprijs met lof
Kerstman van chocolade en marsepein
Kurhaus Scheveningen dragantwerk
Leguaan van chocolade
Marsepein Internationale Kochkunst Ausstellung Frankfurt
Olifant van chocolade
Pulled sugar flower
Sugarflowers Culinary World Cup
Suiker en chocolade dessert trofee 1993
Suiker en chocolade showstuk voor IKA wedstrijd in Stuttgart met thema de vier seizoenen
Suikerstuk met vissen van geblazen suiker
Tentoonstelling Paleis op de Dam
The Big Apple
Taarten
Bloedsinaasappel taart Coupe du Monde 2005
Carroussel
Charlotte Royal met biscuit savoy en lint van getrokken suiker
Chocoladetaart Coupe du Monde Lyon
Diverse taartjes op Bakkersbeurs 2023
Dooptaart
Entremet fruit de la passion
Horlogetaart
IJstaart Coupe du Monde Lyon
Pomme de verre
Rich fruit cake
Taart in de vorm van sportschoen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
Lees onze privacyverlaring
Accepteer