Davos, Word Economic Forum 2016: Master of Pastry Jeroen Goossens levert een exclusief dessert tijdens besloten diner

Jeroen Goossens en Bart de Gans zijn 1e prijs winnaars van de NK Icecarving 2015 in Heerlen
17-12-2015
Linda.festival 2016 voor dames met speciale workshop door Master of Pastry Jeroen Goossens over handgemaakte Nestlé chocolade repen.
19-08-2016
Jeroen Goossens en Bart de Gans zijn 1e prijs winnaars van de NK Icecarving 2015 in Heerlen
17-12-2015
Linda.festival 2016 voor dames met speciale workshop door Master of Pastry Jeroen Goossens over handgemaakte Nestlé chocolade repen.
19-08-2016

Master of Pastry Jeroen Goossens leverde recent dit uniek maatwerk met een dessert bij een besloten diner voor 120 personen tijdens WEF 2016 in een hotel in Davos. Het dessert is gemaakt van citrusfruit en citrus bloesem en is met een zeer speciaal effect gepresenteerd door gebruik te maken van zowel droogijs als verlichting.