Jeroen Goossens en Bart de Gans zijn 1e prijs winnaars van de NK Icecarving 2015 in Heerlen

World Chocolade Masters 2015 te Parijs waar Jeroen Goossens lid van de internationale jury is
30-10-2015
Davos, Word Economic Forum 2016: Master of Pastry Jeroen Goossens levert een exclusief dessert tijdens besloten diner
09-03-2016
World Chocolade Masters 2015 te Parijs waar Jeroen Goossens lid van de internationale jury is
30-10-2015
Davos, Word Economic Forum 2016: Master of Pastry Jeroen Goossens levert een exclusief dessert tijdens besloten diner
09-03-2016

Jeroen Goossens en Bart de Gans hebben de 1e prijs gewonnen in competitie met een deelnemersveld van 20 teams. Gedurende slechts één wedstrijddag hebben zij van 5 ijsblokken (in totaal 600 kg ijs) een 3 meter hoog standbeeld gemaakt met als titel “Ocean Secrets”. Alle delen van de ijssculpturen zijn geheel met de hand vervaardigd met behulp van totaal uiteenlopende werktuigen zoals kettingzaag, strijkijzer en gasbrander.

Als Nederlandse toppatissiers zijn zij gewend aan het werken met een grote teamgeest en een goede taakverdeling, vanuit een strakke planning en organisatie, waarbij alles minitieus is uitgedacht en in uiterste precisie wordt gemaakt. De grote glimlach op de gezichten van de winnaars en de vreugdekreten van hun talrijke supporters tijdens de prijsuitreiking spraken boekdelen! Bravo!

Jeroen Goossens en Bart de Gans zijn 1e prijs winnaars van de NK Icecarving 2015 in Heerlen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
Lees onze privacyverlaring